Een kleine investering met grote toekomst voor winkels, restaurants, zelfstandigen, KMO, …

Snelle en eenvoudige setup

De mobiele website laten maken setup maakt gebruik van een eenvoudige interface die een voor u herkenbare mobiele website in minder dan 45 minuten presenteert. U hoeft geen technische kennis te hebben om uw eigen mobiele website te maken. U kunt eenvoudig functies toevoegen en zo aanpassen dat ze passen bij uw bedrijfsimago.

Mooie, eenvoudig te navigeren website

Door de herkenbare icoontjes kunnen uw gebruikers zonder veel moeite gebruik maken van een interface die zorgt dat uw informatie 6x sneller vertoond wordt dan op uw “normale” website. Dit verbetert de toegankelijkheid voor klanten die onderweg zijn en informatie over uw bedrijf zoeken.

Mobiel vriendelijke functies en opties om uw bedrijf op het mobiele net te presenteren

Zet een lead om in een klant door mobiel vriendelijke functies aan te bieden zoals:

Bel ons: voeg een 1-klik knop toe zodat mobiele gebruikers het bedrijf direct kunnen bellen
Ons adres: u kunt max. 3 locaties opgeven die geïntegreerd zijn met Google Maps en GPS coördinaten
Bel me terug of laat een bericht achter: geeft mobiele gebruikers de mogelijkheid om een bel me terug aanvraag te doen of een bericht achter te laten
Openingsuren: éénvoudig instelbaar met vermelding sluitingsdagen, middagpauze
Reserveren & Afspraak maken
Voor restaurants: tafel reserveren
Tell-a-Friend: mobiele gebruikers kunnen via SMS een referentie rechtstreeks van de site naar hun vrienden sturen
Kortingbonnen: u kunt maximaal 3 speciale aanbiedingen voor mobiele gebruikers toevoegen
Diensten aanbieden die locatie gebonden zijn
Kalender: gebruikers kunnen een kalender toevoegen op hun eigen .mobi website bijvoorbeeld door de Google Kalender te integreren of een andere overeenkomstige iCal feed URL te gebruiken.
Webshop mogelijkheden
Eigen formulieren creatie
Uw bedrijf is overal toegankelijk

Met een mobiele website laten maken geeft u uw klanten 24/7 toegang tot uw bedrijf. Dat zorgt ervoor dat klanten die onderweg zijn uw informatie bij de hand hebben.

Herkenbare domeinnaam voor uw klanten

Uw mobiele website van mobielewebsitemaken.be wordt opgeleverd met uw eigen .mobi bedrijf domeinnaam. Als u al een domeinnaam heeft die uw klanten al kennen kunnen wij deze eenvoudig doorlinken met uw mobiele website zodra u deze bij ons besteld heeft. Klanten die het gratis willen uitproberen krijgen tijdelijk een zogenaamd third level domain.

Ontwerp mogelijkheden voor iedereen

U kunt de achtergrond kleur aanpassen, een logo plaatsen en de uitstraling van uw mobiele website veranderen, zo vaak u wil. U kunt support aanvragen als u dit nodig is en er zijn geen extra kosten aan verbonden. U kunt ons een email sturen met alle vragen die u mocht hebben. Tevens hebben wij een online handboek en filmpjes zodat u antwoord op uw vraag kunt vinden.

QR Code en marketing folder generator

Het is mogelijk om een QR Code voor de mobiele website te genereren en een marketing folder die uitgeprint kan worden en waarop deze QR code, uw URL en een afbeelding en de mobiele website staan.

Statistieken voor de mobiele website

Het is mogelijk om dagelijks, iedere week of iedere maand bezoekers statistieken te bekijken. Ook is het mogelijk om een data selectie te doen in de Site Manager. Data Verkeer kan worden geëxporteerd naar CSV en bevat uitgebreide informatie van uw bezoeker.